Toți copiii îl merită pe Moș Crăciun!

 

Campania Dăruiește Bucuria Crăciunului se îndreaptă, în 2019, spre copiii îngrijiți în Centrul de Educație Berliște, cărora dorim să le oferim câte un cadou pe care îl vor regăsi într-o cutie de pantofi, frumos împachetată, așa cum pică bine de sărbători.

 

Beneficiarii campaniei noastre sunt copii minunați, optimiști și curajoși, care provin din familii nevoiașe. În călătoria lor spre o creștere armonioasă, copiii sunt sprijiniți de Centrul de Educație Berliște. Acolo li se acordă dragoste, acces la educație, protecție, informații, nutriție și asistență medicală, indiferent de situația lor socială.

 

Sunt 32 de copii pentru care vrem să pregătim câte un cadou, pe care îl vor descoperi într-o cutie de pantofi. Darurile vor fi personalizate, în funcție de vârsta copiilor. Sunt 18 preșcolari, astfel:

 

3 ani – 4 băieți și 2 fetițe

4 ani – 3 băieți și o fetiță

5 ani – 2 băieți și 2 fetițe

6 ani – 3 băieți și o fetiță

și 14 școlari:

 

6 ani – 2 băieți și 9 fete

7 ani – 3 fete.

 

🎁 Ce trebuie să conțină cutia de pantofi:

 

Pentru preșcolari: un fular, o căciulă, o pereche de mănuși, o jucărie, un set de creioane colorate sau carioci și o carte mică de colorat.

 

Pentru elevii din clasa pregătitoare: o căciulă, o pereche de mănuși, un set de creioane, un set de carioci, pix cu gumă de șters, dulciuri și câte o jucărie sau un joc de cărți.

 

Vă rugăm să anunțați, printr-un mesaj pe pagina de Facebook: http://bit.ly/BucuriaCrăciunului ce cadou adoptați (cu următoarele detalii: vârsta copilului, băiețel sau fetiță), iar noi vom actualiza permanent situația și vom anunța statusul cadourilor disponibile.

Pentru a fi siguri că fiecare copil va primi cadoul destinat, vă rugăm să atașați o etichetă cu vârsta și sexul copilului pentru care ați pregătit cutia/cutiile.

🎁 Când și unde se pot aduce cutiile?

 

Până în 10 decembrie vom colecta cadourile în Timișoara, la agenția de publicitate Atu Advertising, situată pe strada Tibrului nr. 12. Acestea pot fi aduse personal (de luni până vineri, între orele 9 -17:30) sau pot fi trimise prin curier. Cadourile vor fi distribuite în perioada 11 – 15 decembrie.

 

Parteneri

O campanie initiata de Atu Advertising. Toate drepturile rezervate.