Povestea Bucuriei Crăciunului din 2020

Un an mai târziu, ne aflam într-o perioadă plină de schimbări, caracterizată de incertitudine și nesiguranță. Deși a fost un an greu, cu multe urcări și coborâri, cu toții am privit luna Decembrie ca pe o rază de soare într-o zi furtunoasă. Luna în care totul se transformă într-un basm minunat de iarnă. Lumini magice ce încălzesc casele oamenilor, decorațiuni de poveste ce te fac să visezi la atelierul lui Moș Crăciun, miros de scorțișoară, ghimbir și portocale, acompaniat de cântece de Crăciun.

 

Noi, echipa Atu Advertising, am pășit pragul acestei luni, tot cu gândul la copiii de la Centrul de Educație al asociației Bardeau.

Echipați în uniformă verde cu roșu, spiridușii de la atelierul din Laponia, alături de Moș Crăciun pe o sanie magică trasă de un ren, au ajuns în Berliște să împartă copiilor o parte din bucuria Crăciunului, pusă în cutii ambalate frumos.

Acest lucru, a fost posibil prin intermediul partenerilor minunați pe care ii avem, precum Hamilton Central Europe, Litens Romania, Banat Agri Group.

Parteneri

O campanie initiata de Atu Advertising. Toate drepturile rezervate.