Despre campania Dăruiește Bucuria Crăciunului!

Trăim Crăciunul cu multă bucurie. Este cea mai iubită sărbătoare din an. Ne aduce aproape de familie, de prieteni. De ceea ce contează. Ne inspiră viață, iubire, emoție, bunătate, dăruire. Moș Crăciun este motiv de răsfăț, de nou, ne oferă o energie înaltă.

Însă sunt și oameni în jurul nostru pentru care Crăciunul este un moment de bilanț pentru neavuție, pentru speranțe care devin o sursă de dezamăgire, pentru noi motive de marginalizare socială.

Iar pentru unii copii, Moș Crăciun este imaginea de carton de pe ușa magazinului din care nu pot cumpăra… nimic. Este imaginea care le amintește permanent că nu au, că nu se poate, că nu merită. Că se poate trăi fără atenție sau cadouri frumoase.

Ei bine, nu se poate. Ca să se dezvolte armonios, copiii au nevoie să le fie înțelese nu doar nevoile fizice, ci și cele emoționale. Au nevoie să se simtă acceptați, importanți, apreciați, demni de a fi iubiți. Doar așa pot căpăta încredere în ei, doar așa învață să se descurce mai bine cu suișurile și coborâșurile vieții.

Toți copiii îl merită pe Moș Crăciun. Pentru că toți copiii sunt buni, frumoși și deștepți. Sunt unici. Noi doar trebuie să îi iubim și să le dăm șansa să își găsească vocea, să se exprime într-un mediu care le pune în valoare calitățile.

Haideți să le dăruim Bucuria Crăciunului câtorva copii care își doresc un cadou în care le e teamă să creadă. Ceva călduros pentru iarna ce va să vină, gustul dulce al unui baton de ciocolată cu lapte, o jucărie, lucruri care să îi ajute să își exprime creativitatea.

În 2022 ne îndreptăm ajutorul spre:

– copiii din comuna Berliște, județul Caraș-Severin, care zi de zi, după orele petrecute la grădiniță sau școală, își continuă pregătirea la Centrul de Educație Berliște.

– copiii cu dizabilități de la Centrul de Intervenție Timpurie Timișoara, al Fundației de Abilitare Speranța, copii excepționali, cu multe abilități, copii speciali care vin frecvent la Centru, la terapii. Ei își doresc să poată merge la o grădiniță sau o școala ca și “ceilalți copii”.

Până în 19 decembrie vom colecta cadourile în Timișoara (sau le puteți trimite), la:

  • sediul Centrului de Intervenție Timpurie din Timișoara, Str. Aurel Popovici nr. 17, de luni până vineri, între orele 09.00 – 17.00.
  • sediul Atu Adertising din Timișoara, Bd. Mihai Viteazu, nr. 28, ap. 1, de luni până vineri, între orele 09.00 – 17.00.

 

Perioda de distribuție a cadourilor este 20 – 22 decembrie 2022.

Simțiți-vă liberi să le spuneți și prietenilor despre gestul vostru. Poate vă vor urma exemplul. Împreună putem rupe lanțul unui statul social pe care niciun om nu îl merită. Cu atât mai puțin un copil care nu se poate ajuta singur.

Vă rugăm să anunțați, printr-un mesaj pe pagina de Facebook: http://bit.ly/BucuriaCrăciunului ce cadou adoptați (cu următoarele detalii: vârsta copilului, băiețel sau fetiță), iar noi vom actualiza permanent situația și vom anunța (pe www.bucuriacraciunului.ro și pe pagina de Facebook) statusul cadourilor disponibile.

Pentru a fi siguri că fiecare copil va primi cadoul destinat, vă rugăm să atașați o etichetă cu vârsta și sexul copilului pentru care ați pregătit cutia/cutiile. 

Până în 9 decembrie vom colecta cadourile în Timișoara, la Atu Advertising, agenția de publicitate situată pe strada Tibrului nr.12. Acestea pot fi aduse personal (de luni până vineri, între orele 9 -17:30) sau pot fi trimise prin curier. Cadourile vor fi distribuite în perioada 13 – 15 decembrie.

Simțiți-vă liberi să le spuneți și prietenilor despre gestul vostru. Poate vă vor urma exemplul. Împreună putem rupe lanțul unui statul social pe care niciun om nu îl merită. Cu atât mai puțin un copil care nu se poate ajuta singur.

Parteneri

O campanie initiata de Atu Advertising. Toate drepturile rezervate.