Adoptă o Scrisoare!

Vă suntem recunoscători fiecăruia dintre voi pentru că ați simțit să vă alăturați acestei campanii. Împreună le putem dărui copiilor mai puțin răsfățați de soartă șansa de a visa și de a simți bucuria Crăciunului așa cum o facem fiecare dintre noi.

Anul acesta ne îndreptăm ajutorul către prichindeii de la Centrul de Educație Berliște, susținut de Asociația Bardeau și Primăria Berliște, cărora vrem să le dăruim câte un cadou pe care îl vor descoperi într-o cutie de pantofi.

Donatorii pot aduce personal cutiile cu cadouri sau le pot trimite prin curier în Timișoara, la sediul  Atu Advertising, situat pe strada Tibrului nr.12.

Vă rugăm să urmăriți toate noutățile campaniei Dăruiește Bucuria Crăciunului pe www.bucuriacraciunului.ro și pe pagina de Facebook: http://bit.ly/BucuriaCrăciunului.

Cei care se îngrijesc de copiii cărora ne adresăm vor prelua cadourile în perioada 13-15 Decembrie și le vor distribui micuților la Centrul de educație Berliște.

Detalii suplimentare puteți solicita de luni până vineri, între orele 9-15, la 0256.486.774.

Cine sunt organizatorii campaniei?

Mihaela, Alexandra, Loredana, Cătălina, Alina, Teodora, Darius și Stefan – colegi și parteneri care ajută copiii care provin din familii nevoiașe.

De la începutul campaniei, în 2014, donatorii au fost invitați să adopte câte o scrisoare pe care copiii mai puțin norocoși i-au scris-o lui Moș Crăciun.

Dăruim Bucuria Crăciunului! Dăruim iubire. Pentru că iubirea se simte.

Parteneri

O campanie initiata de Atu Advertising. Toate drepturile rezervate.