Despre Campania din 2015

Suntem din nou în prag de Crăciun. Ne gândim la ce cadouri să le cumpărăm celor dragi, alergăm prin magazine pentru cadourile colegilor pe care le dăm la Secret Santa.

Poate între toate aceste gânduri pline de dragoste și dărnicie, îți faci loc și pentru cadoul unui copil care îl așteaptă pe Moș, dar nu are cine să-i cumpere un cadou frumos și să-i ofere atenție.

Anul trecut, noi, echipa Atu Advertising, ne-am propus să ne punem priceperea, experiența și relațiile în slujba copiilor săraci. Așa am pornit campania caritabilă Dăruiește Bucuria Crăciunului.

Anul acesta, câțiva dintre cei 90 de copii care au primit darurile donate cu imensă bucurie au întrebat dacă mai vine Moșul la ei. Cum să le răspunzi că nu?

Suntem la a doua ediție Bucuria Crăciunului. Vă puteți implica în două feluri.

Dacă sunteți o compania privată, vă invităm să cumpărați spațiu publicitar pe Radio Impuls 93,6FM. Banii pe care îi veți plăti, noi îi vom da mai departe pentru cadourile copiilor. Da, de fapt noi donăm spațiul publicitar la radio. Facem asta pentru că nu suntem un ONG ca să putem primi donații. Dar putem cumpăra cadouri pentru copii. Și partea bună este că aveți posibilitatea să le transmiteți colaboratorilor, partenerilor și publicului un mesaj frumos de sărbători.

Dacă sunteți o persoană privată și vreți să luați un cadou sau mai multe, ne scrieți pe adresa bucuriacraciunului@gmail.com. Detaliile exacte sunt aici.

Haideți să le oferim copiilor Bucuria Crăciunului!